Forum Upgrade

Forum news, tips, updates and highlights from the forum and the PEI website.
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 129
Joined: Sat Dec 20, 2014 3:17 am
Contact:

Forum Upgrade

Post by admin » Tue May 23, 2017 8:51 am

The weekend upgrade spilled over into this week. A couple of things didn't go as smoothly as we hoped.

But the board is up and running again!
Image
Tank owner? Fleet operator? Compliance officer? Explore O & E Membership

Joejohnson
Head Tech
Posts: 1027
Joined: Mon Apr 11, 2016 8:28 pm

Re: Forum Upgrade

Post by Joejohnson » Wed May 24, 2017 7:43 am

Anyone else getting booted after posting?

Have to log back in every time since upgrade.

Thanks.

User avatar
dieselengine9
Head Tech
Posts: 194
Joined: Mon Mar 01, 2010 12:41 pm
Location: Atlanta
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by dieselengine9 » Wed May 24, 2017 8:02 am

Seems a little slower for me. I wonder if they changed the filter...

User avatar
dieselengine9
Head Tech
Posts: 194
Joined: Mon Mar 01, 2010 12:41 pm
Location: Atlanta
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by dieselengine9 » Wed May 24, 2017 8:03 am

...and yes, after I posted that and jumped back to the forum I was logged out. The "remember me" button has been clicked every time.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 129
Joined: Sat Dec 20, 2014 3:17 am
Contact:

Losing Logins

Post by admin » Wed May 24, 2017 9:49 am

We are aware of the issue and working to fix it. The checkbox for Remember Me won't help- it's got something to do with a the way our new server handles the redirects after you submit something.

Sorry for the inconvenience.
Image
Tank owner? Fleet operator? Compliance officer? Explore O & E Membership


squid99
Pump Jockey
Posts: 5
Joined: Wed Mar 15, 2006 7:38 am

Re: Losing Logins

Post by squid99 » Tue May 30, 2017 12:43 pm

admin wrote:We are aware of the issue and working to fix it.
Is it fixed now? Appears to be working better than it was last week.

rmurray
Head Tech
Posts: 220
Joined: Wed Jun 04, 2014 2:35 am

Re: Losing Logins

Post by rmurray » Thu Jun 01, 2017 5:14 pm

squid99 wrote:
admin wrote:We are aware of the issue and working to fix it.
Is it fixed now? Appears to be working better than it was last week.
It's still logging me out every now and then, even when I don't post.

User avatar
dieselengine9
Head Tech
Posts: 194
Joined: Mon Mar 01, 2010 12:41 pm
Location: Atlanta
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by dieselengine9 » Fri Jun 02, 2017 8:42 am

Logs me out every time. Not forum related but the new member directory search isn't nearly as good as the old one.

ZMiller
Head Tech
Posts: 975
Joined: Sun Jul 15, 2007 10:53 am
Location: Atlanta/Phoenix/Sacramento

Re: Forum Upgrade

Post by ZMiller » Fri Jun 02, 2017 9:28 am

It automatically signs out forum members with little or nothing to say. Unfortunately you may have been inadvertently included in that group.
When you are dead it's likely you won't know it. It could be difficult for others. It's the same if you are stupid.
"Tact is the ability to tell someone to go to Hell in a way that they will begin looking forward to the trip"

User avatar
dieselengine9
Head Tech
Posts: 194
Joined: Mon Mar 01, 2010 12:41 pm
Location: Atlanta
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by dieselengine9 » Mon Jun 05, 2017 7:27 am

ZMiller wrote:It automatically signs out forum members with little or nothing to say. Unfortunately you may have been inadvertently included in that group.
If they flip that switch to automatically sign out forum members that have EVERYthing to say then it will get you.

Post Reply